Personal training

We zijn allemaal op zoek naar gezondheid en geluk. Ben jij op zoek naar een personal trainer die je hierbij kan helpen? Dan is Max Lifestyle & Training iets voor jou!

  • Snel afvallen?
  • Fit(ter) worden?
  • Kracht en/of spiermassa opbouwen?

Ik begeleid je hierbij van A tot Z op persoonsgerichte, vakkundige en gemotiveerde wijze.

Wat is Personal Training?
Personal Training is een 1 op 1 training waarbij de focus ligt op het behalen van jouw gestelde doelstellingen. Trainen met een Personal Trainer heeft vele voordelen. De belangrijkste daarvan is het behalen van je doelstelling door middel van gevarieerde en specifieke oefeningen die de Personal Trainer je geeft. De trainer zal je motiveren en aanmoedigen om het uiterste uit jezelf te halen, waarbij het resultaat na elke training steeds dichterbij komt. Niet alleen de fysieke, maar ook de mentale verandering zal je motiveren om meer uit jezelf te halen.

Small group training

Small Group Training is sporten in een kleine groep van 3 tot 6 personen. Bij deze beperkte omvang is persoonlijke begeleiding in de training heel goed mogelijk en het samen sporten werkt vaak extra motiverend en uitdagend. Dit kunt u doen door zelf een groep samen te stellen, bestaande uit bijvoorbeeld vrienden, collega’s en/of familieleden. Samen met uw groep kunt u de dag en het tijdstip van uw training bepalen.

De Small Group Trainingen zijn zo opgebouwd dat zowel beginners als gevorderden op hun eigen niveau kunnen deelnemen. Er is veel mogelijk: Van cardio- tot krachttraining, van lichaamshouding tot flexibiliteit en van stabiliteit tot coördinatie en meer. Alle spiergroepen komen aan bod. Lijkt dit u nou wat? Meldt je dan aan voor een gratis proefles samen met uw trainingsparter(s).

Fit in 30 minuten

Ben jij niet zon sport fanaat, en heb je geen zin om uren per week kwijt te zijn aan sporten? Maar wil je toch werken aan een fit en gezond lichaam? Dan hebben wij de oplossing voor je: Fit in 30 minuten! Fit in 30 minuten is 30 minuten functioneel trainen in 1 op 1 vorm. Je doet zowel kracht- als cardiotraining, dat betekent spierkracht en conditie opbouwen in één! Natuurlijk zit je tijdens deze training ook hoog in de vetverbranding en is dus ook uitermate geschikt om de nodige kilo’s te verliezen. Het tempo van de training ligt lekker hoog maar is voor iedereen toegankelijk omdat het op persoonlijk niveau wordt aangepast.